foradia elgrat

El Campus d’Alcoi de la UPV inaugura al Centre Comercial l’exposició Fotciencia 18

Es podrà visitar fins al dia 30 de maig, i està dins de la programació de la Setmana de la Ciència que celebra el campus any rere any

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València torna a celebrar la Setmana de la Ciència, i dins de les activitats que es realitzaran, està l’exposició Fotciencia 18, que ja s’ha inaugurat al Centre Comercial Alzamora, i que es podrà visitar fins al dia 30 de maig.

A aquest acte d’inauguració van assistir els regidors de l’Ajuntament d’Alcoi Raül Llopis, Jorge Segura, Jordi Silvestre i Alberto Belda. En representació del Campus van estar presents el seu director, Pau Bernabeu, i el secretari i director de la Setmana de la Ciència, Vicente Díez.

Fotciencia 18 és una exposició que està formada per una selecció de 49 fotografies acompanyades dels seus respectius textos, i l’objectiu que té és fomentar la cultura i l’educació científica, ja que segons expliquen al campus “resulten fonamentals en la societat actual, no sols per al foment de les vocacions en l’àrea de les ciències, sinó també com a competència fonamental per a tota la societat”.

Aquesta mostra és una iniciativa de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, i de l’Agència Estatal Consell Superior d’Investigacions Científiques. També col·labora la Fundació Jesús Serra, del Grup Catalana Occidente. Les entitats participants tenen com a finalitat acostar la ciència a la ciutadania mitjançant una visió artística i estètica, a través d’aquestes fotografies, que estan exposades juntament amb la seua explicació. A més, també es busca promoure entre la comunitat científica la importància de divulgar el seu treball al conjunt de la societat.

L’exposició ha estat present cada any als principals museus, centres de ciència, universitats i centres culturals, i sempre, amb un gran èxit de públic. Les imatges que formen Fotciencia de cada edició van incloent-se en un catàleg a la web del projecte, on es poden consultar totes.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *