foradia subscriutegrat

Llum verda a la modificació del Passeig de l’Havana d’Agullent

La Comissió Territorial d'Urbanisme de València ha donat l'aprovació al canvi de les Normes Subsidiàries del municipi

L’Ajuntament d’Agullent ha sigut informat favorablement, per part de la Comissió Territorial d’Urbanisme (CTU) de València, respecte a la modificació de les Normes Subsidiàries del municipi. D’aquesta manera, la sentència permet un nou plantejament en la urbanització del passeig de l’Havana al polígon industrial IP4-Els Planets.

A pesar que, aquesta actuació encara no és definitiva, es preveu l’execució d’una rotonda al polígon amb l’objectiu de crear una correcta circulació pel passeig de l’Havana, ja que, actualment, es troba sense eixida. Aquestes obres d’execució es farà càrrec la mateixa empresa promotora. Tanmateix, en la modificació urbanística es preveu una ampliació de la zona verda del polígon d’Agullent. A més, també s’ha informat de “la instal·lació d’una important empresa del sector de l’automoció”, asseguren des del consistori municipal.

La resolució de la mateixa CTU de València parla sobre que “la tramitació ha sigut correcta, la documentació està completa i a la modificació proposada es justifica el disseny de les zones verdes”. 

Des de l’Ajuntament d’Agullent expliquen que la modificació urbanística no és definitiva, ja que encara queda que el Consell Jurídic Consultiu done el vistiplau a l’informe de la modificació i ampliació de la zona verda. El consistori municipal espera que el tràmit no s’allargue més enllà dels pròxims mesos.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *