foradia subscriutegrat

Vanessa Mariño: “Si crec que estic constipada o que puc ser positiva, portaré la mascareta”

En 'El Poble és Savi' parlem amb Vanessa Mariño

Vanessa Mariño, de Sarao Colorao, ens comenta que a ella el final de les mascaretes obligatòries li pareix molt bé: “Crec que en algun moment l’havien de llevar. Si ho agafem, que és molt probable, doncs haurem de passar-ho…”, i és que en el seu cas, Vanessa confessa que ja: “Jo ja ho he agafat dos voltes, així que estic preparada per a una altra”.

Així i tot, si que hi ha moments en els quals afirma que s’ha de ser prudent: “No la porte de normal, a la farmàcia si, perquè és obligatori. Si crec que estic constipada o que puc ser positiva, la portaré; i als supermercats, depén de si veig que hi ha molta aglomeració de gent, veuré si me la pose o no”.

Sarao Colorao es dedica a organitzar esdeveniments, i per això Vanessa sap de primera mà que: “La gent té moltes ganes de celebrar. En festes s’ha vist que la gent volia estar al carrer; però, per altra banda, s’ha notat també l’augment de casos, però que la gent ho ha assumit. Al principi era molt greu quan donaves positiu, ara, encara que hi haurà casos de gent que patirà, la majoria està sent com un constipat”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *