lasarga subscriutegrat

Irene i Claudia destaquen d’ambient alcoià de cap de setmana

• Irene i Claudia són veïnes del poble de Muro. Un aspecte positiu d’Alcoi que remarquen Claudia i Irene són les festes dels caps de setmana alcoians.

La realitat és molt rica i complexa, per això és complicat tindre una imatge objectiva del nostre entorn. Per tal que la visió que tenim del món siga més ampla i reial, convé apreciar tots els punts de vista.

En aquesta ocasió volem conéixer diferents perspectives de la imatge que s’ha generat la ciutat d’Alcoi en les nostres veïnes i veïns. Conversem amb elles d’aspectes generals de la ciutat: punts positius, negatius, perspectives de futur… Anem amb Irene i Claudia

Irene i Claudia són veïnes del poble de Muro. Estan estudiant estètica en una acadèmia d’Alcoi des de l’any passat. Les preguntem sobre les impressions generals que tenen sobre la ciutat d’Alcoi.

En general coincideixen les dues en què fer vida en el poble les agrada més que el dia a dia en la ciutat: “valorem la tranquil·litat, que no n’hi haja tant de cotxe, tanta gent pels carrers…”.

Però reconeixen que a Alcoi poden trobarmés ofertes, més comerços, més activitat, més llocs per a visitar…

Un aspecte positiu d’Alcoi que remarquen Claudia i Irene són les festes dels caps de setmana alcoians. Segons ens comenta Claudia, per exemple, ve totes les setmanes a gaudir de la zona de la marxa, on es genera un ambient propici per a la diversió.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *