foradia mediambient

El polígon Santiago Payá comencen unes obres provisionals d’urgència

Aquestes actuacions es faran per a reparar els paviments de l'accés provisional d'aquest polígon que es van veure afectades a les últimes pluges

El dijous 19 de maig començaran les obres de reparació de paviments en l’accés provisional al polígon Santiago Payá d’Alcoi, que s’ha vist afectat després de les últimes pluges. Aquesta actuació serà provisional i d’emergència, ja que l’Ajuntament d’Alcoi és conscient que s’ha d’actuar amb major profunditat i està treballant per a poder trobar una solució definitiva.

Durant aquestes obres es demolirà el paviment afectat i s’instal·larà una Llosa de formigó que restituirà la rasant de la via. Està previst que aquests treballs duren un màxim de tres dies, i no provocaran tall fix al trànsit de vehicles, encara que sí que hi haurà alternatius de carrils que estaran assenyalats.

Jordi Martínez, vicealcalde i regidor d’Obres i Serveis, ha comentat que: “Durem a terme una actuació urgent i temporal per a poder facilitar l’accés als polígons. Sabem que no és l’actuació definitiva, des de l’Ajuntament estem treballant per a poder aconseguir el finançament per a una obra tan necessària per al teixit empresarial alcoià com aquesta que solucione per sempre l’accés a dos importants polígons industrials de la nostra ciutat, com són el Santiago Payá i Sant Benet”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *