foradia subscriutegrat

Continuen les actuacions a la senda del Quinzet i la Via Verda

S'han hagut de reparar aquests camins, ja que s'han vist danyats per les pluges, i les nombroses caigudes d'arbres

Hem estat quasi dos meses amb intenses pluges, i això ha fet que les sendes del Quinzet i la Via Verda s’hagen vist afectades, perquè a més, hi han hagut nombroses caigudes d’arbres.

Des de la Unitat de Bombers Forestals de la Font Roja, s’està actuant en la senda del Quinzet, al col·legi Santa Ana, concretament després del Molí Romà, ja que a aquesta zona hi havien caigut una sèrie de xops de grans dimensions que impedien el pas. Ara, s’han retirat i es pot passar per la zona, després que des del departament de Transició Ecològica retirara les restes dels arbres i els troncs tallats, a més de revisar els ponts i les sendes.

Per altra banda, ara que ja ha baixat el nivell de l’aigua al riu Polop, també s’ha començat a revisar la senda que va des del Quinzet fins al Racó.

A finals del mes d’abril, va caure un pi en la Via Verda, que resultava perillós, perquè s’havia quedat en un dels talussos. Després de veure quina és la situació, des de Transició Ecològica es va considerar que la millor solució era talar i retirar aquest arbre, una tasca que va realitzar-se durant la passada setmana.

Finalment, des d’aquesta regidoria, continuaran treballant i localitzant més arbres que puguen suposar un perill, i que no siguen fàcilment retirables, per a buscar solucions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *