foradia subscriutegrat

Obert el termini per a ser Voluntari Mediambiental en prevenció d’incendis forestals

En total es faran 5 torns durant tot el mes de juliol i la primera setmana d'agost

L’Ajuntament d’Alcoi ha obert el termini d’inscripció per a ser Voluntari Mediambiental en prevenció d’incendis en la Campanya 2022. Enguany es faran cinc torns: des del 4 al 8 de juliol, de l’11 al 15 de juliol, del 18 al 22 de juliol, del 25 al 29 de juliol, i des del dia 1 al 5 d’agost.

Els i les participants duran a terme diferents tasques, com vigilància, informació a les persones que transiten per les sendes, camins, i pistes, per a sensibilitzar a la població sobre prevenció d’incendis; participaran en activitats d’educació ambiental, com el reconeixement de l’entorn, de la fauna i la flora i orientació en la muntanya; i a més, aprendran a interpretar plànols.

Les inscripcions podran fer-se fins al dia 13 de juny enviant un correu a medi_ambient@alcoi.org, o a través del formulari que hi ha en aquest enllaç. De forma presencial es podrà fer al Departament de Transició Ecològica, telefonant prèviament per a demanar cita al 965 537 127.

Per a poder participar en aquest voluntariat, s’haurà de tindre almenys 16 anys, i, així i tot, aquests menors sí que necessitaran autorització dels seus progenitors o tutors legals.

El programa és finançat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *