foradia subscriutegrat

La Biblioteca Central de Gandia acull l’Espai Telles

Des de 2016 ha estat ubicat al Museu Arqueològic de Gandia, però ara passarà a aquest nou edifici i es podrà visitar de dimarts a diumenge

L’Espai Telles ha canviat la seua ubicació. Des de l’any 2016 ha estat al Museu Arqueològic de Gandia, però, a partir d’ara estarà situat a la Biblioteca Central de la localitat. El públic podrà gaudir d’aquesta iniciativa de dimarts a dissabte en horari de 10 a 14h i de 19h, i els diumenges i festius des de les 10 a les 14h.

Aquest espai va ser una idea creada pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, i està dirigit a un públic entre els 0 i 3 anys. El seu objectiu és oferir activitats culturals, atractives i de qualitat que estiguen relacionades amb la participació, observació i investigació per a aquesta part de la població que està creixent i desenvolupant-se física, social, intel·lectual, i emocionalment.

La proposta està inspirada en la taula de llum de Reggio Emilia, un corrent pedagògica que va sorgir a 1945 al nord d’Itàlia, que és reconeguda mundialment per impulsar un projecte educatiu capaç de fomentar l’interés dels més menuts en descobrir el món que els rodeja i el seu paper en aquest.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *