foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi torna a ser nominada per Turespaña per a accedir als premis SICTED

S'atorgaran en el pròxim certamen de la fira Internacional de FITUR 2020

Alcoi ha sigut seleccionada, juntament amb de 9 destinacions més de tota Espanya, com a millor Destinació Turística SICTED. Entre les destinacions preseleccionades es troben Costa Occidental Huelva, Vitòria-Gasteiz, Elx-Elx, Alcalá La Real, Alacant, Benidorm, Urola Kosta, Toledo, Alcoi i Lleó.

L’Ajuntament ressalta que, de totes les destinacions turístiques espanyoles, només 192 tenen implementat el Sistema Integral de Qualitat Turística en destinació, 28 dels quals són de la Comunitat Valenciana. D’altra banda Alcoi també ha sigut nominada per la totalitat dels Projectes de Millora realitzats enguany, entre els quals es troben la millora de la carretera Les Llacunes, el Projecte DTI ‘Destinació turística Intel·ligent Alcoi’ i les Jornades i Fira Gastronòmica ‘Alcoi Gastronòmic’. Aquests tres projectes han sigut preseleccionats al costat de 38 projectes més de tota Espanya per a optar al Premi al Millor Projecte de Millora SICTED 2019.

Alcoi és destinació SICTED des de l’any 2013. Sicted és un sistema de qualitat integral en destinació que pretén elevar els estàndards de qualitat oferida per tots els agents que intervenen en el procés del consum turístic a la ciutat per a garantir els màxims nivells de qualitat. L’oficina de Turisme d’Alcoi és part activa del sistema des del mateix any, havent obtingut la distinció per sisé any consecutiu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *