foradia subscriutegrat

El Campus d’Alcoi de la UPV oferta un nou Grau en Informàtica Industrial i Robòtica

Per al curs 2022/2023 hi hauran disponibles més de 800 places entre totes les titulacions universitaries al Campus d'Alcoi

El dilluns 30 de maig, la direcció del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha presentat en una roda de premsa la seua campanya de matriculació per al curs 2022/2023. Segons ha afirmat el director del Campus, Pau Bernabeu, el curs vinent acadèmic s’afegeix a la resta de titulacions universitàries existents, un nou doble grau en Informàtica Industrial i Robòtica. “Estem adaptant la universitat a les realitats que demanden les empreses de l’entorn”, assegura Bernabeu.

Entre tota l’oferta universitària del Campus d’Alcoi, s’estima que s’ofereixen més de 800 places. Des del centre universitari recorden que les titulacions que s’imparteixen tenen un gran índex d’ocupabilitat. “Destaquem per una formació de qualitat i proximitat entre professorat i alumne, donant una educació quasi personalitzada”, ha explicat Bernabeu. Cal recordar que, la UPV és considerada com la millor politècnica d’Espanya, segons el rànquing Xangai.

Per altra banda, la campanya de preinscripcions per a les universitats públiques valencianes està prevista des del 20 de juny al 8 de juliol. Els resultats de la convocatòria estaran disponibles el dia 15 de juliol, quan els alumnes podran començar amb les matriculacions. Dins d’aquesta primera resolució, els estudiats que hagen superat la convocatòria ordinària tindran preferència per a seleccionar grau i universitat.

A més, durant la roda de premsa, Marga Cabrera, directora de l’Àrea de Comunicació de la UPV, ha presentat la campanya “UPV XXL per a un talent sense límits”, en la que s’ha animat a tot l’alumnat a accedir a la web upvxxl.es, per a conéixer tota l’oferta de la UPV.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *