foradia becasivace

El Campus d’Alcoi de la UPV celebra el IX Concurs de Robòtica Mòbil

Més de 250 estudiants de 8 centres educatius de moltes parts del País Valencià han participat en aquest certament, que finalment ha guanyat l'IES Las Fuentes de Villena

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, juntament amb el Grup de Robòtica i Mecatrònica, han organitzat la IX edició del Concurs de Robòtica Mòbil, una activitat que ha estat dins de la programació anual de ‘Jóvenes conCiencia’ del campus alcoià.

Aquest esdeveniment també ha comptat amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia, del Ministeri de Ciència i Innovació; de la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’; i de Multiscan Technologies.

En total han participat 8 instituts que han vingut des de Cocentaina, L’Eliana, Moixent, Oliva, Pego, Villena, València i Alcoi, i l’alumnat participant pertanyia a cursos d’Educació Secundària, Batxillerat, o de Cicles Formatius. En total, han sigut 262 estudiants, que s’han dividit en 74 equips.

L’objectiu del concurs ha sigut fomentar la robòtica estimulant l’aprenentatge en continguts científics com les matemàtiques, la física, informàtica o la mecànica.

En aquest certamen s’ha pogut participar en diferents modalitats, que han sigut: Recogebot, Lluita Lliure, Lluita LEGO, Laberint, Siguelineas LEGO i Segulineas Lliure; i a més, per a completar l’edició, s’ha organitzat un taller d’ArduinoBlocks, que ha estat impartit per Juan José López, creador d’aquesta plataforma.

L’IES Fuentes de Villena ha estat d’enhorabona en aquest concurs, ja que s’ha emportat al seu centre huit dels deu premis que van donar-se en aquesta competició.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *