foradia subscriutegrat

El Campus d’Alcoi de la UPV i Unión Alcoyana utilitzen la intel·ligència artificial

L'objectiu és oferir nous serveis millorats als seus clients, i per a això es crearan models predictius avançats i sistemes de recomanació innovadors

Unión Alcoyana Seguros i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, estan treballant conjuntament per a desenvolupar nous models d’intel·ligència artificial per a oferir nous serveis als clients de l’empresa asseguradora.

Un equip interdisciplinari format per experts de les dos entitats s’encarregaran de crear models predictius avançats i sistemes de recomanació innovadors. Leocadio Ortega, d’Unión Alcoyana Seguros, i el Catedràtic del Campus d’Alcoi de la UPV, Ángel A. Juan, seran els directors d’aquest equip que es dedicarà a desenvolupar solucions intel·ligents per a millorar les expectatives dels clients i els proporcionen serveis d’alt valor afegit.

Entre els objectius d’aquesta col·laboració és utilitzar la intel·ligència artificial per a analitzar grans quantitats de dades i, a partir d’ells, oferir serveis concrets i rellevants per a cada client. Amb aquests nous models, l’empresa podrà anticipar-se a les necessitats dels seus clients i oferir serveis adaptats a ells, de manera òptima.

Amb aquesta col·laboració es demostra el compromís de les dos institucions per impulsar la recerca i la innovació en benefici de la societat, mitjançant l’ús de la intel·ligència artificial.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *