foradia cdturisme

Alcoi avança en el projecte del nou pavelló de gimnàstica artística

Aquest espai estarà ubicat a la parcel·la on estava ubicat l'antic Col·legi Públic Miguel Hernández

L’Ajuntament d’Alcoi ha donat llum verda al nou pavelló de gimnàstica, després de la licitació de la redacció del projecte i la direcció facultativa. L’import d’aquest contracte és de 54.587 euros, i el termini per a presentar-se finalitzarà el dia 22 de juny a les 12h.

Un dels problemes que s’ha tingut amb aquest projecte ha sigut trobar una ubicació apta per a aquesta infraestructura, que és tan necessària a la ciutat, ja que hi ha un gran nombre d’esportistes que practiquen aquesta disciplina a Alcoi. A més de ser sòl dotacional, havia de complir una sèrie de requisits tècnics molt específics per a poder albergar aquest espai. La parcel·la que ha reunit les condicions idònies és la què ocupa l’edifici de l’antic col·legi Miguel Hernández, que actualment és la seu de l’Escola Oficial d’Idiomes, concretament, el seu pati. La parcel·la està classificada com a sòl urbà i qualificada de dotacional.

Amb aquest projecte es pretén atendre’s a les necessitats de la ciutat, i suposarà un estalvi per a les arques municipals del cost anual del lloguer de naus d’entrenament. A més, es podran dur a terme competicions a escala nacional.

La duració del contracte de serveis formalitzat per a la redacció de projecte, direcció d’obres i la coordinació de seguretat i salut, es preveu, inicialment, en divuit mesos, desglossant-se de la següent manera: quatre mesos i mig per a la redacció del projecte bàsic i d’execució, estudi de seguretat i salut, projectes complementaris d’instal·lacions, i programació del control de qualitat. Aquesta fase és complementària del contracte d’execució d’obres. S’espera que les obres es puguen fer en un termini d’un any.

Alberto Belda, regidor d’Esports, ha comentat que: “Estem molt contents, veiem el final del túnel i el pavelló de gimnàstica artística serà una realitat. Tal com indica el ple de condicions en 18 mesos hi haurà d’estar construïda aquesta instal·lació, molt necessària per a la gimnàstica artística d’Alcoi, una demanda de fa moltíssims anys, i que permetrà que puguen entrenar a la nostra ciutat totes les disciplines de la gimnàstica a la perfecció, amb tota la seguretat i comoditat que mereixen. A més, permetrà acollir diferents competicions a escala nacional, la qual cosa com ja sabem no sols beneficia al món de l’esport, sinó que també és bo per a l’economia de tot Alcoi”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *