foradia pressupostparticipatiualcoi

Presentat el projecte per al nou pavelló de gimnàstica artística

Ara s’ha de fer la licitació de l’actuació, i l’obra tindrà un termini d’execució de 13 mesos

El PSOE d’Alcoi ha estat treballant en la millora de les instal·lacions esportives, i aportant nous projectes per a millorar la ciutat en aquesta àrea. Concetament, un dels projectes que prompte veurà la llum és el del pavelló de gimnàstica artística. En aquesta setmana s’ha presentat el projecte, seguint els terminis establerts. Ara, el següent pas serà licitar l’obra. Una vegada estiga adjudicada s’haurà de construir en 13 mesos. 

Aquesta instal·lació de 1.000 m² estarà ubicada en la parcel·la que ocupa l’edifici de l’antic Col·legi Públic Miguel Hernández, actualment seu de l’Escola Oficial d’Idiomes, en concret el seu pati, al costat de les pistes poliesportives. La parcel·la està classificada com a sòl urbà i qualificada de dotacional. L’accés principal estarà pel cantó que uneix els carrers Santa Teresa Jornet i Alcalde Francesc Boronat. L’actuació, a més, obrirà l’espai a la ciutadania, creant una nova plaça amb vegetació i bancs.

El pavelló permetrà la instal·lació de tots els aparells de gimnàstica artística tant femenina com masculina i tindrà dos fossats, sent l’únic espai en tota la província d’Alacant d’aquestes característiques. També tindrà una graderia, baix de la qual estaran els lavabos i vestuaris. En aquesta nau es podran albergar campionats i tota mena de tornejos.

La gimnàstica artística és un esport que ha donat grans gimnastes a Alcoi, com Néstor Abad, Laura Casabuena o Maia Llácer. Aquestes són unes instal·lacions molt necessàries perquè tant ells com la resta de persones que practiquen aquest esport puguen entrenar a Alcoi.

“Estem molt contents, ha sigut un projecte molt difícil de dur a terme, i que prompte serà una realitat. La nau és una demanda de fa moltíssims anys, és necessària i  permetrà que puguen entrenar a Alcoi totes les disciplines de la gimnàstica artística a la perfecció, amb tota la seguretat i comoditat que mereixen. També podrem allotjar campionats a tots els nivells, consolidant la nostra ciutat com una magnífica seu de campionats esportius amb tots els beneficis econòmics i de promoció que comporta”, ha explicat el regidor d’Esports, Alberto Belda.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *