foradia subscriutegrat

El pavelló de gimnàstica artística ja té projecte

Quedarà ubicat a la parcela on està l’Escola Oficial d’Idiomes

Pas endavant per al pavelló de gimnàstica artística. Després que la Junta de Govern haja aprovat el projecte, el darrer pas necessari per a concursar l’obra. El pressupost de licitació és de 825.000 euros i una vegada s’adjudique, haurà d’estar construïda en 13 mesos.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, explica que “aquest pavelló permetrà entrenar a Alcoi totes les disciplines de la gimnàstica artística a la perfecció, amb tota la seguretat i comoditat que mereixen. També podrem allotjar campionats a tots els nivells, consolidant la nostra ciutat com una magnífica seu de campionats esportius amb tots els beneficis econòmics i de promoció que comporta”.

Aquesta instal·lació de 1.000 m² estarà ubicada en la parcel·la que ocupa l’edifici de l’antic Col·legi Públic Miguel Hernández, actualment seu de l’Escola Oficial d’Idiomes, en concret el seu pati, al costat de les pistes poliesportives.

L’accés al pavelló es produirà tant pel cantó que uneix els carrers Santa Teresa Jornet i Alcalde Francesc Boronat, com des del cantó amb l’avinguda Andalusia on, a banda, el projecte contempla un espai obert a la ciutadania, creant una nova plaça amb vegetació i bancs.

El pavelló permetrà la instal·lació de tots els aparells de gimnàstica artística tant femenina com masculina i tindrà dos fossats, sent l’únic espai en tota la província d’Alacant d’aquestes característiques. També tindrà una graderia, baix de la qual estaran els lavabos i vestuaris. En aquest nou pavelló, a futur, es podran albergar campionats i tota mena de tornejos.

Alberto Belda remarca que “ha sigut un projecte molt difícil de dur a terme, ha tingut moltes dificultats, però finalment el projecte ja està aprovat. La nau és una demanda de fa moltíssims anys, és molt necessària”.

La gimnàstica artística és un esport que ha donat grans gimnastes com Néstor Abad, Laura Casabuena o Maia Llácer i es tracta d’unes instal·lacions molt necessàries perquè tant ells com la resta de persones que practiquen aquest esport puguen entrenar a Alcoi. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *