foradia pressupostparticipatiualcoi

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi comença les proves d’accés

Durant el mes de juny aniran obrint-se les diferents inscripcions per a les proves d'accés als diferents cicles i graus que ofereix l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi

 L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi està finalitzant el curs, i preparant-se per a les pròximes proves d’accés per als diferents nivells de formació que ofereixen.

A partir del dia 1 juny, s’obrirà la inscripció per a la prova d’accés general de cicles, i el dia 30 de juny començarà el termini per a les proves d’accés als cicles formatius per a les persones sense requisits acadèmics. Les diferents proves es duran a terme durant el mes de juliol, concretament, el dia 7 per als estudis superiors, els graus, i el dia 18 per als cicles formatius.

Pel que fa als estudis que hi ha a l’EASD Alcoi, hi ha quatre nivells de formació en l’àmbit del disseny, com Tècnic d’Arts Plàstiques i Disseny en Assistència al Producte Gràfic Imprés, que és un cicle mitjà d’arts plàstiques i disseny; també està el Tècnic Superior d’Arts Plàstiques i Disseny en Animació, Estilisme d’Indumentària, Fotografia, Gràfica Publicitària, Il·lustració, i Projectes i direcció d’obres de decoració.

A banda, també està el Títol Superior de Disseny en: Disseny gràfic (itinerari d’Animació, que enguany ja tindrà primer i segon curs); Disseny d’Interiors, Disseny de Moda, Disseny de Producte, Disseny de Producte (itinerari d’il·lustració tèxtil).

I finalment, també està el Màster en Disseny Paramètric i Fabricació Digital.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *