foradia subscriutegrat

Oliva celebra el RunCàncer amb dos curses nocturnes

Aquestes curses benèfiques de 5k i 10k tindran lloc el dissabte 9 de juliol

Oliva està preparant-se per a celebrar la pròxima cursa solidària i familiar RunCàncer, que tindrà lloc el dia 9 de juliol. Perquè tot isca bé, ja s’han dut a terme reunions entre l’organització, els representants de l’Associació Espanyola Contra el Càncer d’Oliva (AECC), i l’Associació de Veïns de les Platges d’Oliva, lloc on es desenvoluparà aquesta cursa.

El corredor oliver Jordi Ripoll ha estat present en aquestes reunions, ja que va ser el guanyador del XXIV Circuit a Peu de la Marina Alta. Ripoll s’ha mostrat interessat en l’organització d’aquesta cursa, i a més, per la seua influència, atraurà gran nombre d’esportistes interessats, que s’han decidit unificar ambdós esdeveniments, donant una part dels beneficis obtinguts pels dorsals d’aquesta cursa a AECC.

És a dir, que la RunCàncer comptarà amb dos curses: una per a caminants de 5k, que començarà a les 20h, i l’altra nocturna, per a corredors, de 10k, que començarà a les 21:30h. L’eixida serà des de la plaça d’Europa, encara que falta concretar el recorregut complet. El preu dels dorsals és diferent depenent de la cursa, i a més a més, es pot comprar la camiseta oficial per 6 euros.

Una de les novetats que s’està estudiant perquè s’incorpore en aquesta edició de la 10k figure a la Plataforma Crono4 i Somsport, perquè la distància recorreguda en la cursa estiga acreditada oficialment.

Josep Escrivà, regidor de Participació Ciutadana, ha comentat que està molt satisfet i ha agraït a les associacions que han mostrat el seu interés per participar en aquesta cursa: “Des de l’Ajuntament d’Oliva, i concretament des del departament que encapçale, treballem conjuntament amb aquestes associacions per dur a terme la RunCàncer d’Oliva des de fa molt de temps, i certament sempre ha tingut molt bona benvinguda entre el veïnat, el teixit associatiu i els visitants i esportistes interessats a participar i col·laborar amb la causa”. Per la seua part, la regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha assenyalat que “la RunCàncer, de caràcter totalment solidari, és un acte esportiu multitudinari on veiem, any rere any, com d’implicada és la ciutadania d’Oliva amb la lluita contra el càncer i això és motiu d’orgull com a poble”.

A banda, des de l’Associació de Veïns de les Platges d’Oliva, també s’estan organitzant activitats culturals en la zona marítima, amb motiu de les festes del barri, la Mare de Déu del Carme.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *