foradia subscriutegrat

2.100 anguiles protegiran la biodiversitat del Parc de la Marjal Pego-Oliva

La pràctica de soltar aquests animals sol fer-se dos vegades a l'any, i en aquesta ocasió ha estat present la regidora de Medi Ambient d'Oliva, Maria Josep Llorens, que ha volgut participar en aquesta activitat

El Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva ha organitzat, juntament amb les regidories de Medi Ambient i Cicle Integral de l’Aigua dels consistoris de les dos localitats, la tradicional solta d’anguiles que es fa dos vegades a l’any. Amb aquesta pràctica es pretén fomentar la biodiversitat de l’espai natural. L’acte va tindre lloc el dimarts 30 d’agost.

La regidora de Medi Ambient d’Oliva, Maria Josep Llorens, ha estat present en aquesta activitat, donant suport al director del Parc, José Antonio Hernández i als tècnics de la Conselleria.

Xiquets i xiquetes dels dos municipis han assistit també i han pogut observar de primera mà com es pot fer la solta d’anguiles, el millor lloc per a poder realitzar aquesta iniciativa mediambiental, i han conegut les recomanacions dels especialistes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *