foradia becasivace

Silvia Gómez Maestro nova Assessora Musical de l’Associació de Sant Jordi

En la vesprada del dijous 16 de juny, durant la segona Assemblea General Ordinària, es van triar aquests nous càrrecs

El Casal de Sant Jordi, en un acte senzill, el president de l’Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina, ha entregat els nomenaments als nous directius que es van triar a l’assemblea celebrada en la vesprada del 16 juny. Una d’aquestes propostes va ser la de Silvia Gómez Maestro, perquè ocupara el càrrec d’Assessora Musical de l’entitat.

Silvia és festera de la filà Cids, i té estudis superiors de piano amb Ana María Flori. A més, també té estudis de composició amb Javier Darias, i ha sigut alumna de professors com M. Gurkova, A. Guijarro, R. Cott, J. P. Dupuy, P. Espinosa, i L. Rego. Té un títol de Màster per la Universitat Internacional de La Rioja, i és Catedràtica de Repertori de Piano al Conservatori Superior Óscar Esplá d’Alacant.

Actualment, ha realitzat una important tasca cambrística, que s’ha centrat en repertori de corda, i forma un duet amb el clarinetista Eduard Terol, persona amb la qual realitza molts concerts per ciutats d’Espanya i Europa. A més a més, ha estrenat obres per a piano de compositors com José del Valle, i ha gravat CD’s amb obres del col·lectiu de compositors ECCA, que es poden arreplegar al seu àlbum ‘De la música y el tiempo’ que va guanyar el premi a millor àlbum d’Obra Musical Clàssica en l’any 2009, que atorga l’Acadèmia de les Arts i les Ciències de la Música.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *