foradia pressupostparticipatiualcoi

La Festa d’Alcoi comença a calfar motors per a 2022

Des de l'Associació de Sant Jordi han assegurat que "Alcoi festejarà SÍ o SÍ els Moros i Cristians en 2022", i estan preparant activitats amb motiu del Mig Any

L’Associació de Sant Jordi s’ha reunit amb els 28 representants de les filaes alcoianes, per tal d’acordar el futur de les nostres festes, i s’ha decidit que en abril de 2022 “Alcoi festejarà SÍ o SÍ, Moros i Cristians”.

Des d’aquesta institució celebren la decisió de poder tornar a portar la festa als carrers d’Alcoi, i el president, Juan José Olcina, ha declarat que: “Estem molt il·lusionats perquè en l’horitzó trobem una data clau, abril de 2022. La Festa serà capaç d’adaptar-se al moment sanitari, però no estem dispostos a passar un any més sense Moros i Cristians. Estem molt feliços, i animem al poble d’Alcoi a compartir i viure amb alegria aquest nou moment. Fa dos anys que desitgem poder afirmar que, Alcoi tindrà Festes”.

Olcina mantindrà una reunió amb la Conselleria de Sanitat durant aquesta setmana, per a parlar sobre el protocol que regirà els actes que volen dur-se a terme durant Mig Any, que es volen fer al mes d’octubre.

L’Associació de Sant Jordi, juntament amb els Primers Trons, han decidit organitzar una sèrie d’activitats per a aquest mes, i encara que s’ha rebutjat fer la glòria infantil, sí que hi haurà ‘entradetes’, durant els caps de setmana als carrers Sant Nicolau i Sant Llorenç, seguint sempre les restriccions que marquen des de la Conselleria.

També es farà la representació del sainet fester, una gala, concurs de cotos, i concurs d’olleta a la Glorieta. Aquest concurs tindrà un aforament limitat, i no hi haurà música de banda en directe, i els assistents hauran d’estar seguts.

A més, s’estudia poder fer algun acte fester durant el cap de setmana central del Mig Any, però, totes aquestes activitats s’hauran de confirmar per part de la Conselleria de Sanitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *