foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi present en l’encontre d’Intelligent Cities Challenge

En aquestes jornades han participat altres ciutats d'Europa de països com Polònia i Suècia

La ciutat d’Alcoi ha estat present a la cinquena edició del ‘City Lab’, que ha estat organitzat per Intelligent Cities Challenge. Aquesta és una iniciativa europea de la qual la nostra localitat forma part des de l’any 2020 juntament amb un centenar de ciutats de mitjà i gran grandària del continent.

L’encontre s’està desenvolupant de manera telemàtica des del 13 al 23 de juny i ha congregat a més de 400 participants, entre ciutats, experts, representants d’empreses, agents col·laboradors, experts temàtics seleccionats, coordinadors de xarxes temàtiques, mentors i ponents de la Unió Europea i internacionals.

Entre els objectius d’aquest encontre destaca presentar i debatre iniciatives i solucions urbanes implementades, analitzar la implicació de l’ecosistema local en la transformació de les ciutats, o facilitar l’intercanvi d’informació entre equips urbans.

A més a més, Alcoi també ha estat present en dos reunions en les quals han participat altres municipis de característiques, o amb projectes similars. En la primera d’aquestes reunions es va parlar sobre Comunitats Energètiques Locals, i van estar presents també Alacant i Castelló de la Plana, Bialystok (Polonia), i Skelllefteå. La pròxima reunió tindrà lloc el dia 23 de juny, i en ella a més de participar Alcoi, també estaran presents Gavà, Las Rozas i Terrassa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *