foradia becasivace

Gandia prepara la nit de Sant Joan a la platja

Per a aquesta nit tan especial s'han programat espectacles itinerants, musicals, correfocs, i castells de focs artificials, que acompanyaran a la tradicional foguera que s'ubicarà enfront de l'hotel Riviera

Gandia torna a preparar-se per a una de les nits més especials de l’any, la nit de Sant Joan, i tal com ha explicat Juanjo Payà, regidor de Política Festiva, durant aquesta nit es portaran a terme diverses activitats com focs artificials, espectacles itinerants, i concerts per tal d’acompanyar l’acte principal de la tradicional foguera que estarà enfront de l’hotel Riviera.

Payà ha comentat que: “Enguany hem représ ja pràcticament el 100% del calendari festiu de la ciutat, dels barris i districtes. Dins d’aquestes festivitats que estem recuperant està la de Sant Joan, la qual és una de les més especials que tenim en el nostre calendari. Creiem que és una oferta completa d’oci i diversió per a tots els ciutadans i ciutadanes”.

Els encarregats d’iniciar la programació serà la companyia ‘Cal y Canto Teatro’, que presentarà l’espectacle ‘A-TA-Ka!’. També estaran presents ‘Kum Kum Trà’ amb la seua batucada, que estaran acompanyats per la Colla de Dimonis Dimolí del Grau de Gandia, que aquests, a més a més, seran els encarregats d’encendre la Foguera de Sant Joan, al mateix temps que es podrà gaudir del castell de focs artificials.

A mitjanit, quan ja estiga la foguera preparada, començarà a sonar la música a l’escenari 1 Ripoll, a càrrec de Nebulossa, i Rocío Saiz.

Enguany tot aquell que vulga podrà accedir a la platja, encendre les fogueres i banyar-se els peus al mar. Així i tot, des de l’Ajuntament s’ha preparat un dispositiu de seguretat que estarà en marxa durant tota la nit, i el regidor ha volgut recordar algunes recomanacions per a aquesta nit: “Tenint en compte que l’endemà la platja tindrà usuaris, hem de tindre cura en l’immobiliari i l’equipament urbà, a més de no deixar deixalles, no cremar plàstics i deixar objectes metàl·lics que puguen fer mal”.

A més, per al dissabte 25 de juny, el cel de la platja de Gandia estarà ple de milotxes gegants, gràcies a una exhibició de ‘Milotxes Club’. L’acte es realitzarà de matí i de vesprada.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *