foradia subscriutegrat

Gandia aposta per una platja segura i sostenible en Fitur 2021

Des del dia 19 de maig fins al 23 del mateix mes s'ha celebrat a Madrid aquesta fira de turisme, i ara, des del govern local s'ha fet una valoració de la seua participació

Vicent Mascarell, regidor de Turisme, ha fet una valoració sobre la participació de Gandia en la fira de turisme, Fitur, que va celebrar-se des del 19 al 23 de maig en Madrid.

L’edil ha afirmat que aquesta edició ha sigut “de transició però una de les més importants de la història. Hi ha hagut menys soroll que altres edicions i això ens ha permés llançar un missatge clar i nítid”. El regidor a més, ha volgut agrair al sector la seua implicació amb l’estratègia del govern local.

“Creiem que la nostra presència ha estat digna i hem tornat a tindre un estand molt ben situat. Hem estat referència turística a la província de València. Llançant un missatge de platja segura amb grans espais oberts”, ha assenyalat Vicent Mascarell.

A més, va mostrar la seua satisfacció pels contactes que s’han pogut mantenir amb diferents turoperadors, de les possibilitats de negoci que s’han obert, i per continuar amb el procés de consolidació de Gandia com a destinació segura en un espai, que segons ha indicat el regidor, és “molt competitiu al mateix temps que fem valdre l’aposta per la sostenibilitat i la innovació amb projectes com el nou xiringuito o acords d’innovació en l’àmbit de la universitat”.

També ha avançat que el departament de Turisme llançarà una ambiciosa campanya publicitària que es desenvoluparà a Madrid i que s’iniciarà a la mateixa porta del Sol. Respecte a aquest tema, Mascarell ha informat que: “tornem al centre de Madrid per col·locar-nos en els principals carrers de la capital. Centrarem els nostres esforços en diversos formats com el digital, però no oblidem altres espais tradicionals com alguns pàrquings de referència, autobusos o amb el mico pal instal·lat en l’A3 a l’entrada de la Comunitat Valenciana”.

Per últim, el regidor de Turisme ha anunciat que a partir del dia 15 de juny, tots els serveis de platja estaran funcionant al 100%.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *