foradia subscriutegrat

Alfons Olmo presenta ‘VerdSions’, un viatge musical per cançons que han marcat la seua vida

Aquest treball és un llibre-disc on es recullen versions de grups i solistes que han sigut importants en la vida del cantant de VerdCel, Alfons Olmo

VerdCel continua sorprenent amb la seua música, i ara ho fa amb un treball nou, format per un llibre-disc, ‘VerdSions’, que recull un compendi de relats autobiogràfics amb fotografies de Juan Miguel Morales, i il·lustracions de Daniel Olmo, en la part del llibre, i en el disc, podem trobar un maridat de diferents bandes sonores importants per a Alfons Olmo. ‘VerdSions’, segons comenta l’autor és “un mapa d’emocions arrelat sobre un ramell de joies musicals úniques que ajuden a endinsar-se en la infantesa, l’adolescència i la joventut”.

En aquest disc hi ha adaptacions al valencià de l’anglés, castellà, italià i francés, de temes pop, i la cançó internacional com a nexe comú: “El fil que embasta aquestes peces diverses és precisament la interpretació que en fem els oients. És l’adhesiu més fort i durador, el de les emocions enganxades a un moment viscut amb la música”, continua explicant Olmo. En l’àlbum es podran escoltar versions en valencià de temes de Cyndi Lauper, Depeche Mode, Nirvana, El Último de la Fira, Los Planetas, REM, Dominique A, El Niño Gusano, Sr. Chinarro, o Francesco de Gregori.

Aquesta és una tria de cançons particular que complementa al llibre, que porta referències contínues a grups, solistes, moviments, estils o gèneres, que fan que tot siga un homenatge a la música.

Durant l’estiu està previst que VerdCel estrene videoclips que formaran part d’aquest projecte, perquè vol anar més enllà de la música, i abraçar l’art com un tot global, amb una combinació de llenguatges que donen com a resultat un mosaic de bellesa i sensibilitat, ja que, durant els 20 anys de carrera, els 13 discos publicats, els 8 llibres, i els treballs audiovisuals, VerdCel continua amb la seua línia artística, personal i inconfusible, que combina teatre, poesia, fotografia, vídeo… Un còctel d’arts que pren partit per la reivindicació de la cultura popular, la defensa de la natura, la justícia social o la llengua i la cultura pròpies davant l’hegemonia globalista.

El dia 22 de juliol es podrà escoltar el disc sencer a les plataformes digitals.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *