foradia mediambient

L’AMIC fa 25 anys i ho celebra llançant la campanya: ‘Mitjans de proximitat. Periodisme d’alta fidelitat’

Amb 500 capçaleres associades entre mitjans en paper i digitals. Una fita històrica per a una associació que va néixer el 1997 • ELGRAT i el digital lesmuntanyes.com som capçaleres associades

Una fita històrica per a una associació que va néixer el 1997 i que ha anat evolucionant i sabent-se adaptar als nous reptes de futur, però sense canviar la seva vocació de servei cap als associats. I és amb motiu del seu aniversari que l’AMIC ha decidit llançar la campanya “Mitjans de proximitat, periodisme d’alta fidelitat”. 

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) compleix 25 anys i es converteix en l’entitat amb el col·lectiu més gran i divers de mitjans de proximitat als territoris de parla catalana, amb 500 capçaleres associades entre mitjans en paper i digitals, a la qual el Periòdic de l’Alcoià i les comarques centrals valencianes, ELGRAT i el digital lesmuntanyes.com som capçaleres associades.

El president de l’AMIC, Ramon Grau, explica que és un eslò- gan que defineix la missió i la voluntat que l’Associació sempre ha defensat. “Perquè des de sempre som fidels als mitjans de proximitat professionals i de qualitat, propers a la gent i compro- mesos amb el bon periodisme. Això és el que ens ha portat a fer vint-i-cinc anys comptant amb la confiança de 500 mitjans i amb la fidelitat dels lectors; els coneixem bé i treballem per oferir-los la informació més rigorosa de la seva comunitat. Alta fidelitat, perquè estimem la premsa, perquè estimem la gent.” 

La imatge de la campanya, dissenyada per l’agència de publicitat Pixel, que compta amb les veus dels actors Jordi Boixaderas i Sílvia Bel, se centra en la fidelitat, la proximitat i el compromís amb el bon periodisme que és el que representen els mitjans de proximitat locals i comarcals per a la seva comunitat de lectors.

Per representar-ho, Pixel ha creat un cor de paper de diari, però que alhora uneix símbols del digital com comentaris, xarxes so- cials, newsletters… per tal de donar representativitat a tots dos suports, el paper i el digital. La campanya que començarà a mitjans de la setmana vinent es podrà veure i escoltar a TV3, Catalunya Ràdio i RAC 1, així com a les 500 capçaleres impre- ses i digitals que conformen l’AMIC. 

D’altra banda, el pròxim 8 de juliol l’AMIC realitzarà la seva as- semblea anual, enguany a la ciutat de Sant Cugat del Vallès, i serà allà on es presentarà la revista AMIC 25 anys que ha editat l’Associació i on s’ofereix una mirada de com es troba el sector avui dia, així com reptes de futur i tendències, a més de les ex- periències dels editors i editores que conformen els mitjans de l’entitat.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *