foradia subscriutegrat

Es posposen enguany els “Palmells 2020, mà del futur”

Els reconeixements a la Cultura de valencianes i valencians havien de celebrar-se a final del mes de setembre

Davant de la situació Covid-19 per mantenir les mesures de seguretat i en responsabilitat col·lectiva, l’encontre amb els reconeixements a la Cultura de valencianes i valencians “Palmells 2020, mà del futur”, enguany no se celebren.

Els reconeixements “Palmells, mà del futur” havien de celebrar-se a final del mes de setembre, des de l’any 2018 són organitzats pel periòdic de l’Alcoià i les comarques centrals valencianes, EL GRAT, junt amb la càtedra d’Art Contemporani Antoni Miró de la UA i l’ajuntament d’Alcoi, així estimen convenient mantenir l’alerta sanitària per la pandèmia.

En condol pels que no estan amb nosaltres,posposem la idea d’enguany, que havia de celebrar-se al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi, per a quan les condicions sanitàries ens permeten celebrar activitats sense cap risc”, expliquen des de l’organització.

La cita amb els reconeixements a la Cultura ens esperarà per l’any que ve en els ‘Palmells 2021, mà del futur’, l’encontre cultural per a homenatjar a persones ben compromeses, i que han treballat esforçadament per la Cultura dels valencians.

Els guardonats amb els “Palmells, mà del futur” han sigut Isabel Clara-Simó, Jordi Botella, Nèstor Novell, Josep Sou i l’IES Pare Vitòria.

Recordem el video dels “Palmells 2019, mà del futur”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *