foradia subscriutegrat

El Campus d’Ontinyent presenta un nou màster en Psicologia per al curs vinent

El director del campus, José Cantó, ha fet un balanç positiu d'aquests últims anys en què la universitat ha hagut d'adaptar-se a protocols Covid

El Campus d’Ontinyent de la Universitat de València (UV) afronta durant aquests mesos previs a l’estiu els exàmens finals d’aquest curs acadèmic. A més, com una de les seus universitàries de la Generalitat Valenciana, també s’acullen les proves d’accés a la universitat de la convocatòria ordinària, que tenen lloc el 7, 8 i 9 de juny i les de l’extraordinària del 5 al 7 de juliol. El director del Campus d’Ontinyent, José Cantó, ha realitzat una valoració positiva d’aquest curs i ha afirmat que ja s’està treballant de cara al curs 2022/2023.

Cal recordar que, des de la Generalitat Valenciana s’ha fixat el termini per a la preinscripció a les universitats públiques del 20 de juny al 8 de juliol, tant per a l’alumnat que es presente a la convocatòria ordinària com per a l’extraordinària. El 15 de juliol es resoldran les llistes, tenint preferència aquells que hagen superat les proves d’accés del mes de juny.

Pel que fa a l’oferta educativa, el Campus d’Ontinyent continua oferint 4 graus diferents: Infermeria, Mestre/a en Educació Infantil, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Administració i Direcció d’Empresa (ADE). La novetat del curs vinent és en la incorporació d’un nou màster oficial en Psicologia General Sanitària, que consisteix en dos cursos acadèmics, un teòric i altre pràctic, i per al qual estan previstes 40 places. “Aquest màster ens ofereix la possibilitat de continuar creixent com a centre universitari”, afirma el director del Campus. A més, també se suma un nou grup al projecte ‘UniSocietat’, el projecte universitari destinat a persones majors de trenta anys que volen rebre una nova formació.

En referència als protocols Covid, les universitats segueixen les instruccions que els marquen des de la Conselleria. Amb la retirada de les mascaretes als interiors, han desaparegut pràcticament totes les mesures contra la Covid i en un principi es mantindrà així per al curs 2022/2023. “De moment mantenim els protocols de neteja i de desinfecció de les aules entre classe i classe, encara que amb el nou decret del govern ja han caigut totes les mesures de distància i prevenció”, assegura Cantó.

El director del Campus d’Ontinyent de la UV reconeix que, durant els últims dos cursos, s’han hagut d’anar adaptant a les circumstàncies sanitàries. Cantó ha realitzat un balanç positiu de la gestió que s’ha produït als centres universitaris d’Ontinyent: “hem fet que el Campus siga un lloc segur i hem aconseguit no registrar cap brot massiu que tinga com a origen les nostres aules”.

José Cantó ha animat als nous estudiants que accedeixen a la universitat a decantar-se pel Campus d’Ontinyent. “El fet de tindre uns grups més reduïts a les nostres aules fa que siga’m un centre universitari més humà. El professorat té una relació més directa amb els estudiants i això crec que ens fa especials”, explica el director dels campus ontinyentí de la UV. “A les nostres aules els estudiants no són un número d’expedient, tenim un gran valor humà i, això, també és qualitat educativa”, conclou Cantó.

Font: Carlos Jover./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *