foradia camaraalcoi

Els Cicles de Jornades de Labora han arribat a Alcoi

Les sessions s'han planificat amb la col·laboració de les Universitats de València, Alacant i l'UJI de Castelló, i estan pensades per a donar a conéixer el programa AVALEM TERRITORI

Els Cicles de Jornades organitzats per LABORA-GVA, i que compta amb la col·laboració de les Universitats de València, Alacant, i l’UJI de Castelló, així com dels Acords Territorial d’Ocupació de la Comunitat Valenciana, han arribat a Alcoi per a donar a conéixer a la ciutadania el programa AVALEM TERRITORI.

Les jornades tindran una durada de 3 hores, i començaran a les 11h, i es duran a terme a l’espai Àgora. El tema principal que es tractaran en aquestes sessions seran els Projectes Experimental per a la Millora d’Ocupació, concretament, la Formació Professional.

El curs estarà dirigit per a tècnics i responsables locals del programa Avalem Territori, i així com per a qualsevol interessat en ell. La inscripció serà gratuïta, però s’haurà de fer de forma telemàtica a través de la web d’Avalem Territori, dins de la Formació, en aquest enllaç. Aquestes sessions es podran fer de forma presencial, o en línia, a través de qualsevol plataforma telemàtica.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *