foradia subscriutegrat

La Mancomunitat portarà a 14 municipis la VIII Ruta de Contacontes

Per a la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat és important poder oferir als veïns i veïnes una bona oferta d'oci, i en aquest cas estarà dedicada als més menuts i menudes

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat, com cada estiu, ha preparat activitats perquè els municipis que formen part d’aquest organisme puguen tindre una oferta d’oci. En aquest cas han tornat amb els més menuts i han organitzat la VIII Ruta de Contacontes que arribarà fins a 14 localitats. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Coordinadora pel Valencià.

La Ruta de Contacontes és una iniciativa que ja està consolidada dins de la Mancomunitat, i durant aquests 14 espectacles de narració oral, es podran descobrir les històries, rondalles i llegendes típiques d’aquestes localitats de la mà dels artistes Eva Andújar, Almudena Francés, Lorena Comín, Carles Llinares, Jordi Carbonell, Silvia Colomer, Lluís Abad, i el Gran Jordiet.

La primera d’aquestes actuacions serà en Millena, el dilluns 4 de juliol a les 20h a la plaça de l’Església, i els següents pobles en acollir aquestes actuacions seran Alfafara, Benimarfull, Gorga, Beniarrés, Benasau, Alcoleja, Penàguila, Agres, l’Alqueria d’Asnar, Muro, Banyeres de Mariola, Cocentaina, i finalment Alcoi, el dia 9 d’octubre.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *