foradia subscriutegrat

Gandia amplia la seua oferta turística amb un nou càmping

La instal·lació està a la serra Falconera, a Marxuquera Alta, i compta amb 100 parcel·les de diferents mides, 90 d'elles per a autocaravanes

L’alcalde Gandia, José Manuel Prieto, i el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, a més d’altres membres de la corporació municipal, han visitat les instal·lacions del nou càmping que hi ha a la localitat.

Aquest s’ha convertit en el primer càmping d’interior de la ciutat, ja que està situat a la serra Falconera, a Marxuquera Alta, una fica que compta amb 120.000 metres quadrats, en els quals s’han ubicat 100 parcel·les de diferents mides, de les quals 90 són per a autocaravanes, i la resta per a botigues. A més, està previst que més endavant s’instal·len 15 bungalous de fusta.

Gràcies a aquest càmping, que s’ha pogut fer gràcies a la Declaració d’Interés Comunitari d’aquesta zona, ara hi ha 20 nous llocs de treball a Gandia. El projecte s’ha adaptat a les peticions fetes per les administracions per assegurar el compliment estricte de les normes legals i de protecció de l’entorn.

L’aposta per cuidar el medi ambient i per la sostenibilitat també està present en aquestes noves instal·lacions, ja que s’ha col·locat la seua pròpia depuradora d’aigües residuals per tal d’evitar la contaminació dels aqüífers naturals de Marxuquera. També s’han posat plaques solars per produir llum, i el principal element de construcció ha sigut la fusta, és a dir que s’ha estalviat un 60% d’energia. A més, per tot el càmping s’han plantat arbres.

José Manuel Prieto, després de la seua visita, ha destacat que aquesta inversió “reforça l’oferta de càmpings a la ciutat”, i que a més a més, “ajuda a desestacionalitzar el turisme, ja que aquest concepte de càmping atraurà visitants procedents de tot Europa i amants de l’escalada i la muntanya durant tot l’any”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *