foradia subscriutegrat

La rehabilitació de dos edificis de l’Illa de Rodes ixen a concurs d’adjudicació

En aquests dos edificis estaran les seus administratives i d'emprenedors, i el pressupost del projecte és de 2,3 milions d'euros, cofinançats entre l'Ajuntament d'Alcoi i la Diputació d'Alacant

L’Ajuntament d’Alcoi ja ha tret a concurs públic el contracte per a adjudicar les obres de rehabilitació dels dos blocs d’antics habitatges als números 4 i 6 del carrer Tibi. Allí estaran ubicats el conjunt administratiu del Parc Tecnològic-Sociocultural de l’Illa de Rodes.

El pressupost base de licitació per a aquest projecte és de 2,3 milions d’euros, dels quals l’Ajuntament d’Alcoi es farà càrrec del 55%, i la resta, el 45%, per la Diputació d’Alacant.

Quan la rehabilitació finalitze, ací estaran les oficines municipals i els serveis administratius, a més d’altres espais per a empreses i residències temporals per nòmades digitals.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha comentat que: “Volem garantir als emprenedors un entorn que s’ajuste a les seues necessitats i que els permeta desenvolupar projectes competitius, generant un focus de tracció empresarial basat en la tecnologia, la digitalització, i la nova economia”.

Pel que fa a la resta de les obres de la part central de Rodes, pressupostades en 7 milions d’euros, continuen avançant. D’aquests diners, la Unió Europea s’encarrega de finançar 3,5 milions d’euros, és a dir el 50%, mentre que la Generalitat Valenciana farà una inversió de 2,6 milions d’euros, i la resta, és a dir, 900.000 euros, aniran a càrrec de l’Ajuntament.

Amb aquests treballs l’antiga fàbrica de Rodes es convertirà en un parc tecnològic-sociocultural, en el qual s’implantarà una seu de Districte Digital de la Comunitat Valenciana, i allí es podran ubicar empreses tecnològiques.

El projecte es completarà amb la creació del Centre de Desenvolupament Turístic d’Interior, l’únic de tot el País Valencià, i aquestes obres estan pressupostades en 2,2 milions d’euros, que pagarà íntegrament la Generalitat Valenciana a través de l’Agència Valenciana de Turisme.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *