foradia subscriutegrat

Aprovada la proposta de Podem per a millorar l’estacionament i trànsit a la Zona Nord

Des de la formació morada s'ha demanat que s'estudie la manera de facilitar el dia a dia al carrer Ausiàs March i els seus voltants

El ple de l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat la proposta realitzada per Podem Alcoi per a millorar les zones d’aparcament i el trànsit al barri de la Zona Nord. Per a poder fer aquesta millora, des de la formació morada s’ha demanat que s’estudie la manera de facilitar la circulació al carrer Ausiàs March i als seus voltants per tal d’incremental els estacionaments i tindre un major control del trànsit en aquesta zona. A més, han comentat que s’ha de tenir en compte la revisió de la vigència dels guals i l’actualització de les zones de càrrega i descàrrega.

El portaveu de la formació, Cristian Santiago, ha explicat que: “Tenim clar que la millora de la ciutat ha de ser una de les prioritats de les administracions públiques. Sobretot de les més properes, com l’Ajuntament. Un compromís amb la ciutadania que ha de garantir les millores necessàries per a facilitar el dia a dia de la gent en tots els barris de la ciutat”.

En Podem han estat parlant amb el veïnat de la Zona Nord, concretament amb el que resideix a Ausiàs March i voltants, i segons comenten, han pogut confirmar que “és necessària una actuació en el barri, pel que fa a estacionament, revisió de guals i control de trànsit i circulació”.

“L’activitat diària existent a aquests carrers posa en evidència la falta de control de trànsit, així com la necessitat de replantejar una alternativa a l’actual sistema d’estacionament, una revisió dels espais exteriors per a bars i una actualització dels guals i zones de càrrega i descàrrega, per revisar si són adequats o si estan vigents”, ha afirmat Santiago.

Amb tots aquests arguments, Podem Alcoi va realitzar un prec a l’últim plenari de l’Ajuntament d’Alcoi, que va celebrar-se el dia 1 de juliol, i van sol·licitar que el govern municipal amb aquesta proposta que va ser aprovada.
Cristian Santiago a més ha declarat que: “Seguim amb la mateixa il·lusió del primer dia sent una ferramenta útil que ajude a millorar la nostra ciutat i els diferents espais públics, amb el necessari treball d’escolta al veïnat, perquè Alcoi siga una ciutat cada volta més amable i acollidora”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *