foradia becasivace

Presentació de la compilació poètica del fill predilecte de Gandia Josep Piera

• La Casa de la Marquesa de Gandia ha acollit l'acte de presentació del llibre ‘Poesia completa. 1971-2018’ • Diana Morant, que va catalogar la jornada com “una festa literària major per a la nostra ciutat”

La Casa de la Marquesa de Gandia ha acollit l’acte de presentació del llibre ‘Poesia completa. 1971-2018’, de l’escriptor i fill predilecte de la ciutat Josep Piera.

Aquesta compilació recull obres des dels seus inicis, amb ‘Ave Fènix’ (1971), fins a ‘El temps trobat’ (2013). S’ha dut a terme gràcies a la col·laboració de la institució Alfons el Magnànim, de la Diputació de València i de l’Ajuntament de Gandia, a través del IMAB.

A l’acte de presentació van acudir l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el director de la col·lecció Poesia del Magnànim, Vicent Berenguer; el també fill predilecte de Gandia, escriptor i periodista, Ignasi Mora; el regidor de Cultura, Joan Muñoz, i altres representants de la corporació municipal i del món de les lletres de Gandia.

Diana Morant, que va catalogar la jornada com “una festa literària major per a la nostra ciutat”, va lloar la figura de Piera com a ambaixador cultural de la localitat. Va recordar que “Gandia ha sigut i és la ciutat de referència literària des dels inicis fundacionals del segle XIV, fins hui mateix. I Gandia, també per això va ser distingida l’any passat com a Capital Cultural Valenciana per la Generalitat Valenciana. I ho serà sempre”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *