foradia pressupostparticipatiualcoi

Mutua Levante acull l’exposició ‘Germà Bernàcer, l’economista humanista’

Des del dia 2 fins al 19 de març es podrà visitar a la Sala de la Fundación Mutua Levante. A més, el dia 10 de març tindrà lloc la taula redona 'Present i futur de l'economia post pandèmia a Alcoi i la seua comarca'

La Sala de la Fundación Mutua Levante d’Alcoi acull una nova exposició gràcies a la col·laboració del Campus Universitari d’Alcoi de la Universitat d’Alacant, i d’Audifiel, despatx soci del Fòrum de Debat Econòmic Germà Bernàcer. Es tracta de ‘Germà Bernàcer, l’economista-humanista alacantí més universal’.

L’objectiu d’aquesta mostra és acostar la figura d’aquest economista i físic, que va ser una de les personalitats més il·lustres, polifacètiques i representatives de la nostra província durant el segle XX.

A més, enguany es compleixen 90 anys del Servei d’Estudis del Banc d’Espanya, una entitat que va estar sota la direcció de Bernàcer als seus inicis.

Aquesta exposició es podrà visitar fins al dia 19 de març. Però a més, també s’ha organitzat una ponència que du com a títol ‘Germà Bernàcer. Un pioner de la teoria de les crisis econòmiques’, i una taula redona en la qual es parlarà sobre ‘Present i futur de l’economia post pandèmia a Alcoi i a la seua comarca’. Les dos activitats es duran a terme el dia 10 de març a les 19h, a la Cambra de Comerç d’Alcoi.

En aquest acte assistiran l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés; el director general d’Aitex, Vicente Blanes; la directora de l’IVACE, Julia Company; el president de la Cambra de Comerç d’Alcoi, Pablo de Gracia; i Carlos Gosálbez assistirà com a moderador.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *