foradia subscriutegrat

Nova edició del concurs fotogràfic de La Pia Unió Mare de Déu del Miracle

En aquest concurs, que està dirigit a fotògrafs no professionals, es podran presentar fins a un total de cinc fotografies fins al dia 18 de setembre, i els guanyadors rebran premis en metàl·lic

Sota el lema ‘Una imatge val més que mil paraules’, la Pia Unió Mare de Déu del Miracle ha convocat una nova edició del concurs de fotografia, amb l’objectiu de mostrar la devoció i les particularitats i peculiaritats de la festa de la Patrona de Cocentaina.

El concurs està dirigit per a fotògrafs no professionals, i cadascun dels participants podrà presentar fins a cinc fotos que tinguen com a temàtica moments viscuts a les festes patronals de 2022. El termini d’acceptació de treballs finalitzarà el dia 18 de setembre. Els guanyadors rebran premis en metàl·lic.

La Pia Unió anima a la gent a participar, i ha comentat que: “Hui en dia tots tenim mòbil i de segur que hem pres fotografies dels diferents moments de la trilogia mariana. La Mare de Déu és el tresor més apreciat que tenim i entre tots fem possible la festa, per tant, ens agradaria que compartíreu eixos moments que per a vosaltres han sigut significatius i hem immortalitzat gràcies a les fotografies”.

El jurat estarà format per professionals de la fotografia, i per a valorar les obres, tenint en compte la qualitat d’aquestes, com el reflex representatiu de l’essència de les Festes de la Mare de Déu.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *