foradia subscriutegrat

Planes organitza una completa programació d’estiu

A més de l'Escoleta d'Estiu, durant tot el mes de juliol, i dos dies a agost, l'Ajuntament de Planes ha volgut que els seus veïns i veïnes tinguen una variada oferta d'oci

Per passar més entretinguts els mesos d’estiu i calor, des de l’Ajuntament de Planes han volgut preparar una gran programació amb quantitat d’activitats, per tal d’oferir al poble moltes possibilitats d’oci. A banda de l’Escoleta d’estiu, que estarà en marxa des del 4 fins al 29 de juliol, hi ha molt més per a poder gaudir de l’estiu.

El dia 8 de juliol va celebrar-se la presentació del llibre ‘Manual del Héroa – Bajar tu cielo a la tierra’, de Desireé Pascual a la Sala polivalent a la planta baixa, a les 20h. L’endemà serà la música la que ha ocupat aquesta programació amb el concert de Trio de Metalls del Comtat, a càrrec de Joventuts Musicals del Comtat, a l’auditori Abate Juan Andrés, a les 19:30h.

Per a la següent activitat haurem d’esperar fins al 22 de juliol amb els jocs aquàtics, que se celeraran durant la vesprada (de 17 a 20h), a la piscina municipal de Planes. L’endemà tornarà la música de la mà de la Unió Musical de Planes.

El 29 de juliol se celebrarà una cercavila amenitzada pel Grup de Dolçainers Burbaca de Planes, a les 20:30h, i quan finalitze, hi haurà un sopar popular a la plaça polivalent on hi haurà un concurs de truites, i karaoke.

El dissabte 30 de juliol, es realitzarà l’Intercanvi Cultural de Danses, amb la participació del Grup Los Coros y Danzas de Tembleque, i el Grup de danses la Baronia de Planes. L’acte tindrà lloc a les 21h al carrer Bisbe R. Sanus.

Una vegada ja arribat el mes d’agost, els dies 10 i 11 hi haurà dos sessions de cinema, la segona d’elles (la del dia 11) dedicada al públic infantil. Les dos projeccions seran a l’Auditori Abate Juan Andrés.

Des de l’Ajuntament recorden que poden haver-hi canvis a la programació per diverses circumstàncies, i a més a més, volen donar les gràcies a tota la gent que ha col·laborat en l’organització d’aquestes activitats lúdiques i culturals.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *