foradia subscriutegrat

La plaça de Benisaidó comptarà amb una zona de convivència veïnal gràcies a la seua reurbanització

Des de l'Ajuntament d'Alcoi s'ha tret a concurs aquest projecte, que té un pressupost de 244.210 euros, i el termini d'execució s'espera que siga de 4 mesos. A més, gràcies a aquestes obres s'inclouran 49 places d'aparcament i es garantirà l'accessibilitat

L’Ajuntament d’Alcoi ha tret a concurs el projecte de reurbanització de la plaça de Benisaidó, en el barri de la Zona Nord d’Alcoi. Les empreses podran presentar-se a aquest contracte, que té un pressupost base de 244.210 euros, fins al 28 de juliol.

L’objectiu principal d’aquestes obres és renovar un espai urbà deteriorat, i que, segons indiquen des del consistori, “a efectes pràctics no satisfà ni al trànsit vehicular ni per als vianants”. Amb aquesta actuació es pretén ampliar i millorar la xarxa de clavegueram i drenatge, i renovar les voreres i calçades.

Jordi Martínez, vicealcalde i regidor d’Obres i Serveis, ha comentat que: “en definitiva, el que es busca amb aquesta intervenció és conferir a aquesta plaça un caràcter renovat, més tranquil, i al mateix temps, millorar la seua estètica. A més, es regularà l’estacionament de vehicles i s’adaptarà la zona a les actuals exigències normatives en matèria d’accessibilitat”.

A més, en aquest espai es pretén que s’ubiquen 49 places d’aparcament per a vehicles lleugers, incloses dos places de mobilitat reduïda, i crear una zona per als vianants i una altra per al gaudi i la convivència de veïns, que disposaran d’una illeta central.

Teresa Sanjuan, regidora de Democràcia Participativa, ha apuntat que aquesta és una solució a una demanda veïnal de fa temps, i que “la proposta actual sorgeix, de fet, d’un procés participatiu que ha anat desenvolupant-se i modificant-se durant aquests últims dos anys, comptant amb les aportacions dels veïns”.

S’espera que el termini d’execució de les obres siga de quatre mesos des de la data de la signatura de l’acta de comprovació del replanteig.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *