foradia subscriutegrat

Més de 100 noves papereres a Pego en poc més d’un any

En total s'han instal·lat 110 contenidors amb capacitat per a 50 litres que s'han repartit per diferents punts del municipi

Per a garantir al màxim la neteja urbana, un dels objectius de l’Ajuntament de Pego, s’han instal·lat en poc més d’un any un total de 110 noves papereres per diferents punts de la localitat. Aquesta iniciativa està coordinada pels departaments de Residus i Medi Ambient amb els quals es pretén facilitar al veïnat el depòsit de residus.

Aquests contenidors tenen una capacitat de 50 litres, amb una altura de 858 mil·límetres i 375 d’ample, i estan fabricats amb materials reciclats, mitjançant un sistema d’injecció amb polietilé d’alta densitat, enganxats a un suport fix, subjectats al sòl. El projecte ha tingut un cost de 10.560 euros.

La primera remesa, on es van col·locar un total de 50 contenidors va fer-se en agost de 2021, i uns pocs mesos després, en novembre, es van instal·lar 30 papereres més.

Ricardo Sendra, regidor de Residus Urbans, ha comentat que: “S’han substituït algunes de les existents, ja que busquem que les papereres no estiguen descobertes, per la qual cosa s’ha optat per un mecanisme molt més eficient que l’anterior”.

A les pròximes setmanes, els operaris municipals s’encarregaran d’instal·lar les 30 papereres que falten, i segons ha indicat Sendra “l’objectiu és tindre un poble més net. Volem facilitat als veïns i Veïnes l’accés de recursos perquè puguen rebutjar els residus en qualsevol punt del municipi”. A més, ha ressaltat que es vol aconseguir que “Pego siga un poble de referència” en l’optimització de la neteja.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *