foradia barnasants

Mauro Colomina nou regidor de Guanyar Alcoi

Arran de la renúncia de Sandra Obiol, Colomina passa a formar part de la corporació municipal. El nou regidor és Graduat en Ciències Polítiques i de l'Administració i compta amb una important experiència en la política local

En el plenari del divendres 29 de juliol, Mauro Colomina s’ha estrenat com a nou regidor de Guanyar Alcoi, ja que Sandra Obiol va renunciar a la seua acta com a regidora fa un mes. Ara, Colomina serà un membre més de la corporació municipal.

Mauro Colomina és Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública per la Universitat de València, i a més, té una formació de postgrau en comunicació política i responsabilitat social corporativa. També destaca la seua trajectòria com a activista social a l’àmbit local i és assessor de comunicació i gestió administrativa en el grup municipal Guanyar Alcoi des de l’anterior legislatura. Actualment, desenvolupa la seua activitat laboral en una entitat de certificació elaborant auditories de responsabilitat social corporativa, activitat a partir d’ara haurà de compatibilitzar amb la seua tasca com a regidor.

El nou regidor ha comentat que: “A Guanyar entenem la política com una feina col·lectiva i horitzontal. Els anteriors regidors ens feien partícip a tota la candidatura de les decisions que anaven prenent, per tant, puc dir que les seues propostes i intervencions són meues també. Ara només assumisc un paper més exposat. Espere, per tant, poder contribuir que els alcoians i les alcoianes tinguen una vida més justa i més còmoda”. A més, Mauro Colomina ha agraït la tasca feta per Sandra Obiol: “no puc negar que és una responsabilitat per a mi substituir a Sandra que ha dut a terme una tasca magnífica al grup. Però tractaré de fer-ho el millor possible i sé que comptaré amb el seu suport, el de Pablo i el de tota la candidatura en aquesta nova i apassionant etapa que encete”.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *