foradia camaraalcoi

Les falles de Xàtiva presenten la seua programació amb novetats

Una carpa a l'Albereda, la Nit del Foc, sanitaris a la Glorieta José Espejo, i l'augment de les mascletades són aquestes novetats que Xàtiva incorpora a les seues falles

La regidora de Falles, Maria Beltrán i el president de la Junta Local Fallera de Xàtiva, Jesús González han presentat la programació per a falles. En aquesta programació destaquen novetats com són la col·locació d’una carpa a l’Albereda Jaume I i de sanitaris a la Glorieta José Espejo, l’augment de les mascletades i la realització de la coneguda com ‘Nit del Foc’.

La carpa a l’Albereda serà el lloc on es realitzarà el tradicional dinar que ofereix la Junta Local Fallera als representants de les diferents comissions falleres de la ciutat i a les autoritats, i a més a més, el dia 18 a la nit, tindrà lloc a aquesta carpa un macro-festival de música, just després que finalitze altra de les novetats, la ‘Nit del Foc’ al Jardí de la Pau.

Aquest espai a l’Albereda servirà també al llarg del dia com a zona de descans per a la Junta Local Fallera i es realitzarà una campanya de reciclatge organitzada per la regidoria de Medi Ambient.

Una altra de les novetats és que s’amplia el calendari de les mascletades, que aquest any hi haurà dos dies més, i és que als tradicionals dies 16, 17, 18 i 19, cal afegir les mascletades dels dies 14 i 15 de març.

Sense dubte serà una setmana carregada d’aquestes per a la localitat de Xàtiva.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *