foradia elgrat

El mes de juliol suma dos aturats més en l’Alcoià i el Comtat

La xifra total ascendeix a 10.205, segons UGT, i representa una inversió en la tendència, quan en estiu sol disminuir

La xifra d’aturats en les comarques de l’Alcoià i el Comtat augmenta en juliol. Durant aquest mes estiuenc dos persones s’han sumat a un total que ja arriba a les 10.205, una dada que segons UGT “no ha sigut tan positiva com s’esperava” i que va en contra d’una tendència que sol disminuir el nombre d’aturats en arribar a l’època estiuenca.

El sindicat alerta de la persistència d’aturats de llarga durada, que es troben en risc de pobresa o d’exclusió social, encara que també afirma que la nova Reforma Laboral “està mostrant-se eficaç a l’hora de millorar la qualitat de l’ocupació, atorgant major estabilitat”.

Les comarques de l’Alcoià i el Comtat estan formades per un gran nombre de pobles en risc de despoblació, el que dificulta la tasca per trobar faena. Per altra banda contrasta Alcoi, la capital de comarca, amb una gran trajectòria industrial i la ciutat amb major nombre d’habitants, presenta també la major xifra d’aturats, amb 4.685, seguida per Ibi, amb 1.793, i que és la segona ciutat més gran.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *