foradia subscriutegrat

Nova edició de “Senderisme Entre Muntanyes” en l’Alcoià, el Comtat i la Vall d’Albaida

Les rutes, gratuïtes, començaran el 3 de setembre pels pobles del riu Frainós, mentre que l’última serà el 18 de desembre

El senderisme està implantat d’una manera molt ferma en les comarques centrals degut, especialment als paisatges amb els que compten. Ara, les mancomunitats de l’Alcoià i el Comtat, junt amb la Vall d’Albaida han presentat el programa “Senderisme Entre Muntanyes 2022”, una edició gratuïta que començarà a Alcoleja el 3 de setembre amb una ruta pels pobles del riu Frainós, i que cotinuarà amb altres excursions tot el que queda d’any, fins el 18 de desembre.

L’oferta proposa rutes guiades i és la continuació de passades edicions on l’èxit es comptava pel nombre d’assistents. Els pobles i paratges dels pobles d’aquestes comarques serán els protagonistes d’aquest programa que oferirà diferents nivells de dificultat, especificat en cadascuna de les rutes.

Els i les participants han d’acudir al punt de trobada especificat amb antelació i han d’arribar preparades per a la ruta: amb roba i calçat apropiats, aigua i menjar suficients, gorra i protecció solar, i, sobretot, ganes de gaudir de la natura.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *