Foradia subscriutegrat

Un cap de setmana a Banyeres de senderisme i gastronomia tradicional

• Les Mancomunitats de la Vall d’Albaida i de l’Alcoià i el Comtat estan duent a terme ‘Senderisme entre muntanyes’ • Els assistents puguen gaudir de les I Jornades Gastronòmiques 'Assaborint la Mariola'

Les Mancomunitats de la Vall d’Albaida i de l’Alcoià i el Comtat estan duent a terme ‘Senderisme entre muntanyes’, un programa de rutes gratuïtes per conéixer i gaudir dels paratges de les nostres comarques.

Les eixides tenen lloc cada cap de setmana des del mes de setembre i continuaran fins a desembre. Aquest dissabte 23 d’octubre ‘Senderisme entre muntanyes’ arriba a Banyeres de Mariola.

Es realitzarà la ‘ruta dels Miradors de Banyeres’, una ruta de dificultat mitjana-baixa que s’inicia a l’aparcament del Molí de l’Ombria, on tindrà lloc un esmorzar amb coca i licors locals abans d’arrancar un recorregut de 3 quilòmetres. L’assistència és gratuïta però es requereix inscripció en línia, oberta fins al dijous.

Es tracta d’una ruta especial, ja que permetrà que, en acabar el recorregut, els assistents puguen gaudir de les I Jornades Gastronòmiques ‘Assaborint la Mariola’, que tindran lloc al llarg de tot el cap de setmana. Es recomana realitzar també inscripció prèvia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *