foradia elgrat

Diana Morant: “el PAT és la principal ferramenta per impulsar la CV 60”

· “Hem avançat més en esta legislatura, que ja s’acaba, que en els 20 anys de governs del Partit Popular a la Generalitat” · “Ens hem de felicitar els alcaldes i alcaldesses i a la vegada felicitar a la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador

La conselleria d’Habitatge, Obres públiques i Vertebració del Territori va presentar recentment l’esborrany del Pla d’Acció Territorial de les Comarques Centrals. Aquest es constitueix com a una eina que vol superar els àmbits d’actuació locals per a avançar cap a una col·laboració dels municipis, sectors empresarials i socials que formen part de les Comarques Centrals Valencianes (l’Alcoià, el Comtat, la Safor, la Costera, la Vall d’Albaida, la Marina Alta, la Marina Baixa i la Canal de Navarrés).

Hem volgut consultar als alcaldes i autoritats locals dels grans municipis de les Comarques Centrals perquè valoren aquest projecte i els beneficis i possibilitats que planteja de cara al desenvolupament del territori i de tots els seus sectors.

El PAT per si mateix ja és tota una declaració d’intencions que aspira a vertebrar el territori de les nostres comarques”, comenta l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant. En referència a aquests treballs de vertebració de les comarques, “hem avançat més en esta legislatura, que ja s’acaba, que en els 20 anys de governs del Partit Popular a la Generalitat”.

I és que, en paraules de l’alcaldessa,el PAT serà la principal ferramenta que done l’impuls definitiu als projectes que necessiten del concurs de més d’una Administració i em referisc, per exemple, a la finalització de la CV 60, que és fonamental per a Gandia o el tren de la costa fins a Dénia”.

Per aquests motius “ens hem de felicitar els alcaldes i alcaldesses i a la vegada felicitar a la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, per la sensibilitat que ha mostrat cap a este territori que engloba 8 comarques, 185 municipis i 850.000 habitants”.

Font: Redacció


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *