foradia pressupostparticipatiualcoi

El Festival Nits al Castell de Xàtiva tanca amb una mitjana d’ocupació del 92%

Es traca de la 23 edició que va comptar amb cinc concerts i una assistència de més de 2.500 persones

El Castell de Xàtiva ha estat escenari un any més de les actuacions que han compost la XXIII edició del Festival Internacional. La cita, que s’ha portat a terme durant els caps de setmana del mes de juliol tanca a grans xifres, j que més de 2.500 persones van acudir a la cita amb una mitjana d’ocupació del 92% en els seus concerts.

La cita d’enguany ha servit per homenatjar el mil·lenari de l’obra ‘El collar de la coloma’ d’Ibn Hazm, inspirada en les relacions amoroses, l’erotisme i la dona de l’època del Califat, i que va ser escrita a la ciutat xativina.

Rafael Álvarez «El Brujo» va ser l’encarregat d’obrir aquesta edició, seguit per Víctor Manuel per celebrar el seu 75º aniversari. El 23 de juliol, la fortalesa acollia un doble concert oferit per Depedro i Sandra Monfort, mentre que la portuguesa Dulce Pontes presentava el seu nou disc.

El tancament del Festival va córrer a càrrec de Pep Gimeno ‘Botifarra’, que va tancar el cercle amb l’espectacle «El collar de la mediterrània», en el qual va comparèixer junt amb altres artistes de diferents parts del Mediterrani com ara Ahmed Touzani, Fraskito i Vangelis, per commemorar les similituds culturals que parlen de la història conjunta d’Al-Àndalus.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *