foradia subscriutegrat

‘Xàtiva en la literatura, 2’: antologia literària sobre la ciutat

• Presentat el llibre 'Xàtiva en la literatura, 2'.Treball que s'ha dut a terme per part de personal de la Biblioteca Municipal • En aquest nou volum es troben textos de trenta-quatre autors

Presentat el llibre ‘Xàtiva en la literatura, 2’. Aquest treball, que s’ha dut a terme per part de personal de la Biblioteca Municipal, és la continuació del primer volum d’aquesta sèrie, iniciada fa deu anys, que compila textos que donen forma a una antologia literària sobre la ciutat.

En aquest nou volum es troben textos de trenta-quatre autors per als quals Xàtiva ha estat un escenari on situar la trama d’una novel·la o el motiu d’un poema. Entre ells, escriptors nacionals, com Mira de Amescua, Galdós, Palacio Valdés; o estrangers, com Ludovico Ariosto. També consten textos d’escriptors de l’entorn, com: Llorente, Rusiñol, Duran, Valls, Beneyto, Casp, Chirbes, Lozano, Olivares, etc. I altres d’autors xativins: Guiteras, Ventura Pascual, Viñes, Cucarella, Ramiro Reig o Elies Barberà.

A través d’una gran diversitat de gèneres literaris, els lectors podran sentir tota mena de sentiments i emocions: sorpresa, nostàlgia, emoció, delectació i reflexió. El resultat és una obra acurada i d’especial interés per a tots xativins amants de la ciutat. Cal destacar la bona acollida que va tindre el primer volum per part dels usuaris, lectors, autors i crítica.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *