foradia camaraalcoi

El Teatre Calderón d’Alcoi serà l’escenari de 23 iniciatives en l’últim trimestre

Representacions teatrals, música i altres propostes ompliran l'escenari després de les vacances

Les portes del Teatre Calderón d’Alcoi obrin el 10 de setembre amb noves propostes. Una data que inicia la primera de 23 esdeveniments que es portaran a terme al llarg de l’últim trimestre de l’any. Obres teatrals, la Mostra de Teatre Amateur i un gran nombre de concerts faran ocupar els seients per a gaudir de l’escenari.

Pel que fa al teatre, la primera d’elles, ‘El gran comediant’, serà el dissabte 1 d’octubre, una obra de Joel Joan en la que també estarà present l’alcoià Xavi Mira. Més tard, entre el 14 i 16 del mateix mes, tindrà lloc la II Mostra de Teatre Amateur. Amb un total de cinc propostes, l’última es portarà a terme en desembre.

Respecte a la música, la primera de les cites serà el 25 de setembre amb la Nova Big Band+ Ballet Coco Teatre. Mentre que el mes següent, i dins de les activitats del 9 d’octubre, serà el moment d’un concert de la Societat Musical Nova. No obstant això, l’oferta musical s’amplia amb més concerts de diferents estils.

A més a més, el Teatre Calderón també acollirà tres esdeveniments més, la gala benèfica de Mans Unides el 10 de setembre, la presentació de càrrecs de la Associació de Sant Jordi el 21 d’octubre i el certamen escolar de ‘Nadaletes’ de Cope Alcoi el 14 de desembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *