foradia camaraalcoi

Xàtiva forma als treballadors de l’oci nocturn front a les agressions sexuals

L'Ajuntament de la ciutat realitza una jornada en la Casa de Cultura, a més de col·locar protocols en els establiments

L’Ajuntament de Xàtiva ha pres la iniciativa per a actuar contra la violència masclista en les zones d’oci de la ciutat. La Casa de Cultura va acollir el passat dimecres 10 d’agost una jornada de formació per a les persones treballadores de l’oci nocturn, una sessió que va comptar amb uns 30 participants i que es complementa amb la col·locació de protocols en les zones d’oci.

L’objectiu d’aquesta idea de la regidoria de Dona i Igualtat és la d’aprendre a previndre i a actuar enfront la violència sexual en els contexts de l’oci nocturn, especialment després de les últimes setmanes amb la presència de nous perills als entorns festius i d’oci com el de les punxades de submissió química i davant la immediata celebració de la Fira d’Agost que portarà a Xàtiva a desenes de milers de persones.

Respecte a aquest últim esdeveniment, el Consistori ja va anunciar mesures en matèria d’igualtat com ara la col·locació de punts violeta a les zones d’oci de major afluència, així com també espais de sensibilització i prevenció front a la font del Lleó de Xàtiva per tal de donar a conèixer les distintes campanyes en marxa que es duen a terme des de la regidoria.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *