foradia pressupostparticipatiualcoi

Oliva obri el seu primer parc caní

L'espai verd compta amb dues zones separades que permet gaudir a tota la família, ja que també hi ha espai per als xiquets

Els gossos ja tenen un nou espai on gaudir a Oliva. El municipi de la Safor ha obert les portes del seu primer parc caní. No obstant això, l’espai verd també permet gaudir a tota la família, ja que compta amb un altre espai per a que els més menuts puguen jugar.

Segons la vicealcaldessa, Ana Morell, ha explicat que “continuem la línia de treball que vam iniciar des del minut zero de la legislatura, amb projectes que milloren la vida de xiquets, joves, gent gran i ara també de les nostres mascotes, que formen part de la nostra família”.

El projecte d’aquest parc caní ha tingut un període d’execució de menys de 4 mesos i un pressupost de 37.016,97 euros en el que s’ha adequat la vorera per a fer-la més accessible per a totes les persones, s’ha fet un tancament perimetral de tot el parc amb valles de protecció, s’ha fet una separació per zones per separar gossos de diferents tamanys, s’han instal·lat els jocs “agility” i s’han fet treballs de manteniment i recomposició de la vegetació prèvia. 

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *