foradia barnasants

Oliva gaudirà de Wifi gratuït a les principals places i carrers

Els punts wifis es reparteixen per 12 ubicacions del municipi, com el Centre de participació ciutadana el Pinet, la Plaça de Sant Roc, la Plaça de l'Església de Santa Maria la Major, la Plaça de l'Ajuntament, la Casa de la Festa, el Mercat Municipal i oficina de turisme, el Parc de l'estació, l'exterior del Conservatori de Música Josep Climent, el Centre Social Sant Francesc, el Centre Polivalent, el Parc Hort de la Bosca i la Plaça de la Mitja Galta

Oliva ja disposa d’un nou servei de wifi gratuït a les places, carrers i principals centres públics d’Oliva. Segons ha comentat el regidor de Modernització de l’Ajuntament de la localitat, aquest nou servei s’ha pogut fer gràcies a una subvenció europea: “Gràcies a una subvenció Europea podem oferir Wifi gratuït en el nostre municipi, cosa que ens ajudarà a combatre la bretxa digital generada per qualsevol raó i podrà donar accés a les dades i consultes web a totes aquelles persones que tinguen un dispositiu amb connexió Wifi”.

Aquests punts estan repartits en 12 ubicacions del municipi d’Oliva, com el Centre de participació ciutadana el Pinet, la Plaça de Sant Roc, la Plaça de l’Església de Santa Maria la Major, la Plaça de l’Ajuntament, la Casa de la Festa, el Mercat Municipal i oficina de turisme, el Parc de l’estació, l’exterior del Conservatori de Música Josep Climent, el Centre Social Sant Francesc, el Centre Polivalent, el Parc Hort de la Bosca i la Plaça de la Mitja Galta. S’espera que en el futur es puguen ampliar aquests punts de connexió per abastir tots els llocs més transitats d’Oliva.

Escrivà ha comentat que: “Fa un temps anunciàrem la concessió de la subvenció i ara ja és una realitat en els nostres carrers”. Els interessats es podran consultar els punts wifi a l’aplicació de l’Ajuntament d’Oliva.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *